Veelgestelde vragen

Mijn optredens zijn altijd live. Het kan dus maar één keer goed gaan. Sterker nog: het moet in één keer goed gaan. Dat maakt dit werk zo spannend om te doen. Bij de organisatie van elk optreden komt er veel kijken. Een goede voorbereiding is dan ook van cruciaal belang.               Om tot een optimale samenwerking te komen volgen hieronder een aantal vragen die mij vaak worden gesteld.

Vraag 1: Kan een presentatie en een workshop gecombineerd worden tot één programma?

Ja, dat kan. Ik voel me niet gebonden aan een vast concept of vaste werkwijze. Als u aansluitend op een presentatie een toegepaste workshop wilt organiseren dan is dat geen enkel probleem. Het thema van de presentatie en de inhoudelijke doelstellingen van de workshop dienen uiteraard wel op elkaar afgestemd te zijn. Het grote voordeel van zo’n “hybride” programma is dat uw medewerkers  meteen aan den lijve kunnen ervaren wat ze in presentatie hebben gehoord.

Vraag 2: Kan de presentatie ook in het engels worden verzorgd?

Ja, dat kan. Engelstalig is geen enkel probleem.

Vraag 3: Wat zijn de praktische voorwaarden?

Als theaterman geloof ik sterk in de kracht van onverdeelde aandacht. Dat wil zeggen dat ik bij voorkeur optreedt op locaties waar het publiek niet gestoord wordt door allerlei randzaken, zoals horeca of andere werkzaamheden.     Dus een zaal waar men zich optimaal kan concentreren op het programma. Een ruimte die volledig ten dienste staat van de bijeenkomst. Aandacht en betrokkenheid zijn van grote invloed op de beleving en het gewenste resultaat.

Vraag 4: Wat zijn de technische voorwaarden?

Al mijn optredens worden ondersteund met een toepasselijke keynote presentatie. Beeld en geluid zijn dus van cruciaal belang. Voorafgaand aan elk optreden stuur ik u een lijst toe met alle technische voorwaarden en wensen. Wees gerust: dit betreft uitsluitend de hoogst noodzakelijke zaken, zoals projectiescherm, beamer en geluidsinstallatie. Echter, er zit nogal veel kwaliteitsverschil in dergelijke apparatuur. Daarom verzoek ik vriendelijk, maar met klem om hierover vooraf glasheldere en concrete afspraken te maken met de organisatie of de locatiemanager.

Staat je vraag er niet tussen?

Neem in dat geval contact op met onderstaand formulier.